Europlast kļūst par videi draudzīgāku un uzlabo kvalitāti ar jaunu ekstrūzijas līniju!

07.03.2024

Jūsu ventilācijas kanāli tagad tiek ražoti ar par 40% mazāku enerģijas patēriņu, divreiz lielākā ātrumā un vēl augstākas kvalitātes!

Europlast ar prieku paziņo par būtisku lēcienu uz priekšu ventilācijas tehnoloģijās! Mēs esam iegādājušies pavisam jaunu ekstrūzijas līniju, kas īpaši paredzēta mūsu plastmasas ventilācijas kanālu ražošanai. Šī modernā iekārta sniedz trīskāršu ieguvumu:

  • Videi draudzīga ražošana: Jaunā līnija darbojas ar par 40% mazāku enerģijas patēriņu, padarot mūsu ventilācijas kanālus par ilgtspējīgāku izvēli jūsu projektiem.
  • Divkāršota ražošanas jauda: Atvadīšanās no gaidīšanas laika! Mūsu jaunā tehnoloģija ļauj mums ražot ventilācijas kanālus divreiz ātrāk, tādējādi nodrošinot iespēju ātri reaģēt uz jūsu vajadzībām.
  • Nemainīga kvalitāte: Šī inovatīvā līnija nav tikai ātra, bet arī neticami precīza. Ar šo jauno tehnoloģiju ražotiem ventilācijas kanāliem ir izcili augsta kvalitāte, nodrošinot nepārspējamu veiktspēju un izturību jūsu ventilācijas sistēmām.

Ieguvumi:

  • Ilgtspējīga izvēle: Samaziniet savu ietekmi uz vidi, izmantojot Europlast videi draudzīgus ražošanas veidus.
  • Ātrāka apstrāde: Iegūstiet nepieciešamos ventilācijas kanālus ātrāk nekā jebkad agrāk.
  • Virsiena kvalitāte: Piedzīvojiet labāko iespējamo veiktspēju un ilgstošus rezultātus no savām ventilācijas sistēmām.

Uzlabojiet savus ventilācijas projektus ar Europlast revolucionāro jauno tehnoloģiju. Tagad mūsu plastmasas ventilācijas kanāli tiek ražoti, izmantojot šo inovatīvo ekstrūzijas līniju. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk!

Atpakaļ