Europlast ventilācijas difuzori

27.03.2023

Aicinām iepazīties ar uzņēmuma Eiroplasts piedāvātajiem ventilācijas difuzoriem, kas ražoti no metāla, plastmasas un arī no koka. Piedāvājam dažādas sērijas difuzorus gan klasiska gan moderna dizaina, lai katrs varētu piemeklēt nepieciešamo.

DM un DMK sērijas difuzori ražoti no augstvērtīga metāla. Šie difuzori apvieno moderno dizainu ar funkcionalitāti, jo dizains veidots tā, lai maksimāli samazinātu plūstoša gaisa radīto troksni.

Piedāvājama arī nerūsējošā tērauda difuzorus, kurus paredzēts uzstādīt telpās ar lielu mitrumu, kur tiek izmantoti piemēram dezinfekcijas līdzekļi vai citas ķīmiskas vielas. Šos difuzorus var izmantot pārtikas ražošanas cehos, kā arī baseinu vai, piemēram,  SPA telpās.

Gaisa plūsmas un temperatūras kontrole pirtī ir būtiska, un iespēja to regulēt tik viegli, nezaudējot stilu un pirts estētiku, ir liels ieguvums ikvienam pirts lietotājam Tāpēc mēs piedāvājam koka difuzorus kas ir paredzēti dabiskai izplūdes ventilācijai. Var izmantot arī kā pieplūdes un svaigā gaisa vārstus un tie iekļaujas pirts dizainā.

Piedāvājam arī no plastmasas ražotus VD un VDA sērijas difuzorus VD sērijas difuzori pieejami gan baltā gan elegantajā antracīta krāsā. VDA sērijas difuzori aprīkoti ar atsperu stiprinājumiem, ērtākai montāžai.

Difuzori pieejami plašā izmēru klāstā, no 80mm līdz pat 200 mm diametram.

Piedāvāto difuzoru klāstu varat apskatīt mūsu mājas lapā 

Atpakaļ