Lokanie gaida vadi

11.05.2023

Lokanie gaisa vadi ir svarīga ventilācijas sistēmas sastāvdaļa, tie nodrošina gaisa plūsmas pārvietošanos. Atkarībā no sistēmas funkcionālās nozīmes, EUROPLAST piedāvā vairākas gaisa vadu grupas – no alumīnija, nerūsējošā vai cinkotā tērauda, vai polimēru materiāliem.

Uzņēmums Eiroplasts ventilācijas sistēmas un tā sastāvdaļas ražo jau 25. gadus un šo gadu laikā esam paplašinājuši dažādu lokano gaisa vadu ražošanu. Mūsu klāsta jau ir 7 dažādu veidu gaisa vadi plašā izmēru klāstā:

Alumīnija lokanie gaisa vadi, kas ir vieni no populārākajiem ar plašāko pielietojumu, kur populārākais izmantošanas veids ir virtuves tvaika nosūcēju pieslēgšanai tvaika izplūdes sistēmai;

Combyflex gaisa vadi, kas pateicoties konstrukcijai saglabā savas īpašības arī atkārtotas montāžas, saspiešanas gadījumos. Plaši izmantojami dzesēšanas, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām zemā un vidējā spiedienā,

PVC Flex elastīgi gaisa vadi izgatavoti no PVC ar tērauda stiepļu pamatni. Pieejami gan apaļi gan kantaini. Tos izmanto mobilajiem gaisa kondicionieriem, gaisa sausinātājiem un tvaika nosūcējiem. Izplūdes gaisa vadus var izmantot temperatūrā no -20 °C līdz + 70 °C

Nerūsējoša tērauda gaisa vadi TG izgatavoti no gofrēta AISI 316L nerūsējošā tērauda un paredzēti izmantošanai apkures sistēmās, karstu tvaiku novadei. TG gaisa vadus var izmantot temperatūrā līdz + 700 °C.

Aluflex Sono gaisa vadi ar trokšņu slāpēšanas funkciju. Tie  ir izgatavoti no perforēta elastīga gaisa kanāla, ar 16kg/m³ stikla vates izolāciju 25mm biezumā un ar metalizēts poliestera ārējo apvalku.

Aluflex THERMO izolētie gaisa vadi FAT, efektīvi novērš kondensāta veidošanos un siltuma vai aukstuma zudumus. Atšķirība no Aluflex Sono šos gaisa vadus var izmantot arī tvaiku novadei.

Polyflex gaisa vadi FP izgatavoti  no metalizētām poliestera loksnēm ar tērauda stiepļu rāmi, plāsi izmantojami kondicionēšanas iekārtu instalācijā.

Visi gaisa vadi pieejami dažādos diametros un garumos un tos apvieno svarīgākais – elastība, kas ļauj tos integrēt grūti pieejamās vietās ar sarežģītu profilu, kas atvieglo gaisa pieplūdes vai izvades instalācijas darbus.

Atpakaļ