SIA Eiroplasts: No 2024. gada - atbrīvojamies no fosilajiem energoresursiem apkurei!

08.02.2024

Ar lepnumu paziņojam, ka SIA Eiroplasts ir sperusi nozīmīgu soli pretī ilgtspējīgai nākotnei, no 2024. gada pilnībā atsakoties no fosilajiem energoresursiem apkures sistēmā. Esam pārgājuši no dīzeļdegvielas uz elektrību, uzstādot modernus siltumsūkņus.

Šis lēmums ir daļa no mūsu apņemšanās samazināt uzņēmuma ietekmi uz vidi un cīnīties pret klimata pārmaiņām. Pārejot uz elektroenerģiju kā apkures avotu, mēs ievērojami samazināsim CO2 emisijas un radīsim tīrāku un veselīgāku vidi gan sev, gan nākamajām paaudzēm.

Modernie siltumsūkņi ir efektīva un videi draudzīga apkures sistēma, kas darbojas, izmantojot apkārtējās vides siltumu. Tie patērē ievērojami mazāk enerģijas nekā tradicionālās apkures sistēmas, kas balstītas uz fosilajiem energoresursiem, tādējādi samazinot gan uzņēmuma izmaksas, gan ietekmi uz vidi.

Mēs esam pārliecināti, ka šis ir pareizais virziens uzņēmuma attīstībā un ka tas iedvesmos arī citus uzņēmumus sekot mūsu piemēram. Aicinām visus iesaistīties cīņā pret klimata pārmaiņām un kopīgi veidot ilgtspējīgāku nākotni!

SIA Eiroplasts – atbildīgi pret dabu un nākotni!

Atpakaļ