Svinam 25 gadu izcilību!

13.06.2023

16. jūnijā Eiroplasts svinēs savu 25. gadadienu! Mēs lepojamies ar to ka esam kļuvuši par vienu no vadošajiem ražotājiem ventilācijas sistēmu un aksesuāru ražošanas nozarē, kas piedāvā augstas kvalitātes produktus.

Pēdējo divdesmit piecu gadu laikā Eiroplasts ir saglabājis mūsu apņemšanos sniegt inovatīvas risinājumus, kas uzlabo iekštelpu gaisa kvalitāti, veicina enerģijas efektivitāti un rada komfortablu vidi mūsu klientiem.

Par mūsu panākumiem esam parādā pateicību mūsu dedzīgajai komandai, uzticīgajiem klientiem un sadarbības partneriem, kuri ir bijuši būtiska mūsu ceļojuma sastāvdaļa. Kopā esam sasnieguši ievērojamu izaugsmi un kļuvuši par uzticamu nosaukumu nozarē.

Svinot šo svarīgo notikumu, vēlamies izteikt no sirds pateicību visiem, kas ir mūs atbalstījuši visos šos gados. Jūsu uzticība un pārliecība par mūsu produktiem un pakalpojumiem ir bijusi mūsu panākumu dzinējspēks.

Skatoties nākotnē, mēs esam iedvesmoti un priecīgi par iespējām, ko tā sniedz.  Mēs turpināsim sniegt jaunievedumus, izcilu klientu apkalpošanu un ilgtspējīgas prakses, kas veicina zaļāku pasauli.

Sakarā ar uzņēmuma 25. dzimšanas dienu, lūdzu ņemiet vērā, ka 2023. gada 16. jūnijā uzņēmuma darbiniekiem būs brīvdiena.

Pievienojieties mums svinot Eiroplasts 25 gadu izcilību un turpināsim kopā veidot ventilācijas sistēmu nākotni!

Atpakaļ