Turpinam attīstību!

18.07.2022

Neskatoties uz lielajiem globālajiem pārbaudījumiem uzņēmumam, ko pēdējos gados radījis gan COVID 19 uzliesmojums, dāžādi traucējumi piegādes ķēdēs, augstās izejmateriālu un energoresursu cenas, un pēdējie šī gada notikumi Ukrainā, augošā inflācija, uzņēmums Eiroplasts turpina attīstību un investīcijas nākotnei!

Uzņēmums Eiroplasts aktīvi strādājot ir veiksmīgi pārvarējis šīs grūtības un sakam lielu paldies saviem sadarbības partneriem  par sapratni. Vienlaicīgi arī esam plaplašinājuši darbības tirgus, piesaistījuši jaunus partnerus Eiropā un ārpus Eiropas robežām pietam, esam pilnībā attikušies no Krevijas un Baltkrievijas tirgus, kur kopš februāra notikumiem Ukrainā pātraucām visus sadarbības līgumus ar partneriem šajās valstīs un vairs neeksportējam savu produkciju uz augstāk minētajām valstīm.

Kopumā skatoties, šogad esam ļoti daudz paveikuši, lau uzlabotu uzņēmuma konkurētspēju un varētu nākotē atīstīties un papildus ieviest jaunus produktus. Šogad ekspluatācijā tika nodots jauns jau piektais ražošanas korpuss, kur piesaistot investīcijas no Swedbank tika iegādātas un uzstādītas jaunas metālā apstrādes iekārtas, kas uzlabo ražošanas efektivitāti, kā arī samazinās uzņēmuma ietekmi uz vidi. Jaunās iekārtas darbojas ar mazāku elektroenerģijas patēriņu, precīzāka programmēšana un iekārtu vadība ļauj samazināt ražošanas pārpalikumu veidošanos, kā arī iekārtu uzturēšanā samazinās izlietotās eļļas atkritumu veidošanos. Ar skatu nākotnē uzņēmums Eiroplasts šogad arī iegādājās papildus zemi 3 hektāru platībā, lai tuvākajos gados varētu paplašināt gan ražošanas, gan noliktavas apjomus paplašināt ražotās produkcijas klāstu, modrošināt produkcijas ilgtspējību un radīt jaunas, labi atalgotas darba vietas.

Atpakaļ