Uzņēmums Eiroplasts iegūst: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 27001, ISO 50001

03.07.2023

Uzņēmums Eiroplasts un tā komanda ir lepna par mūsu  spēju nodrošināt augstu kvalitāti, ilgtspēju un operatīvo izcilību. Kā pierādījumu mūsu neatlaidīgajam darbam, ar prieku paziņojam, ka esam ieguvuši vairākas prestižas sertifikācijas, tostarp ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 27001 un ISO 50001.

 

Šīs sertifikācijas apliecina mūsu atbilstību starptautiskajiem standartiem vairākās jomās, demonstrējot mūsu pastāvīgos centienus nodrošināt augstas klases produktus un pakalpojumus, vienlaikus mazinot mūsu ietekmi uz vidi un pievēršot uzmanību darbinieku un klientu labklājībai. Apskatīsim katru sertifikāciju detalizēti un sapratīsim, ko tās nozīmē Eiroplasts un mūsu sadarbības partneriem.

ISO 9001 - Kvalitātes vadības sistēma:

ISO 9001 sertifikācija akcentē mūsu apņemšanos nodrošināt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus pastāvīgi. Ievērojot šo starptautiski atzīto standartu, mēs nodrošinām, ka mūsu biznesa procesi ir efektīvi, mūsu klientu vajadzības tiek apmierinātas vai pārsniegtas, un pastāvīga uzlabošanās ir mūsu darbības pamatā. Eiroplasts ISO 9001 sertifikācija liecina par mūsu nepārtrauktās apņemšanās sniegt uzticamus un augstas kvalitātes risinājumus mūsu cienījamajiem klientiem.

 

ISO 14001 - Vides vadības sistēma:

Ilgtermiņa ilgtspēja ir uzņēmuma Eiroplasts pamatvērtība, un mūsu ISO 14001 sertifikācija atspoguļo mūsu apņemšanos mazināt mūsu ietekmi uz vidi. Šī sertifikācija atzīst, ka mums ir izveidota efektīva vides vadības sistēma, kas ļauj mums identificēt, vadīt un samazināt mūsu oglekļa nospiedumu, atkritumu ražošanu un resursu patēriņu. Ievērojot ISO 14001, Eiroplasts apliecina savu apņemšanos saglabāt vidi gan pašreizējām, gan nākamajām paaudzēm.

 

ISO 45001 - Darba drošības un veselības vadības sistēma:

Mūsu darbinieku labklājība un drošība ir mūsu galvenais uzmanības punkts. ISO 45001 sertifikācija liecina par mūsu apņemšanos nodrošināt drošu un veselīgu darba vidi. Eiroplasts ievēro stingrus drošības protokolus, ievieš profilaktiskas pasākumus un pastāvīgi novērtē darba drošības un veselības riskus, lai nodrošinātu mūsu darbinieku labklājību. Mūsu apņemšanās attiecībā uz ISO 45001 sniedz mūsu ieinteresētajiem pārliecību, ka mēs prioritizējam darbinieku drošību un labklājību.

 

ISO/IEC 27001 - Informācijas drošības vadības sistēma:

Kā nozares līderis, jutīgu informāciju aizsardzība un datu drošība ir būtiski svarīga Eiroplasts. ISO/IEC 27001 sertifikācija apstiprina mūsu stingro pieeju informācijas drošības risku pārvaldībai. Ieviešot visaptverošus informācijas drošības politikas un procedūras, Eiroplasts nodrošina mūsu iekšējos sistēmas, klientu dati un konfidenciālu informāciju. Šī sertifikācija sniedz mūsu klientiem pārliecību, ka viņu dati tiek apstrādāti ar lielāko uzmanību un drošību.

 

ISO 50001 - Enerģijas vadības sistēma:

Energoefektivitāte un atbildīgs enerģijas patēriņš ir būtiski aspekti mūsu ilgtspējas stratēģijā. ISO 50001 sertifikācija liecina par Eiroplasts apņemšanos optimizēt enerģijas veiktspēju un samazināt enerģijas izšķērdēšanu. Šī sertifikācija veicina nepārtrauktu mūsu enerģijas pārvaldības prakšu novērtēšanu un uzlabošanu, kas noved pie samazinātiem darbības izdevumiem, samazinātām siltumnīcas gāzu emisijām un ilgtspējīgākas nākotnes veidošanas.

 

Kopsavilkums

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 27001 un ISO 50001 sertifikāciju iegūšana apliecina uzņēmuma Eiroplasts apņemšanos nodrošināt izcilību kvalitātes, ilgtspējas, darba drošības, informācijas drošības un enerģijas pārvaldības jomās. Šīs sertifikācijas liecina par mūsu pastāvīgajiem centieniem piedāvāt augstas klases produktus un pakalpojumus, vienlaikus rīkojoties atbildīgi un ētiski. Prioritizējot mūsu ieinteresēto personu un vides vajadzības, Eiroplasts apliecina savu atbalstu šiem standartiem, veicina inovācijas un radīt vērtību mūsu klientiem, vienlaikus veicinot pozitīvu ietekmi uz sabiedrību kopumā.

Atpakaļ