Jaunās ražošanas iekārtas ir klāt!

26.07.2022

Šodien svarīga diena, uzņēmums Eiroplasts saņēmis jaunas ražošanas iekārtas, kas ļaus paplašināt plastmasas ventilācijas izstrādājumu klāstu.

Atrodamies nepārtrauktā attīstībā un turpinam strādāt pēc rūpīgi izstrādā plāna. Tieši tāpēc šodien saņēmām kārtējās jaunās ražošanas iekārtas. Saņemtās ražošanas iekārtas ļaus paplašināt esošo preču sortimentu un paaugstināt darba efektivitāti un palielināt uzņēmuma Eiroplasts konkurētspēju. Kādas tieši jaunas preces būs pieejamas tuvākajā laikā to jau pavisam drīz varēsiet uzzināt, mazliet pacietības un tiksiet informēti.

Atgādinam, ka uzņēmums Eiroplasts ir 100% latvijas kapitāla uzņēmums, kas ir kļuvis par vienu no vadošajiem ventilācijas piederumu un sistēmu ražotājiem Eiropā. Saražoto produkciju eksportējam vairāk kā uz 40 valstīm pasaulē, nodrošinam vairāk kā 100 labi apmaksātas darba vietas un uzņēmuma vērtības ir balstītas uz godprātīgu nodokļu nomaksu: esam ieguvuši dalībnieka statusu Valsts ieņēmumu dienesta īstenota padziļinātās sadarbības programmas ar nodokļu maksātājiem.

 

Atpakaļ