🏗️ Uzņēmums Eiroplasts piedalīsies izstādē Bygg Reis Deg 2023! 🏗️

01.09.2023

Eiroplasts, viens no vadošajiem ventilācijas produktu ražotājiem Ziemeļvalstīs, ar prieku paziņo par savu dalību gaidāmajā notikumā – Bygg Reis Deg 2023! Kā inovāciju un progresa virzītājspēks būvniecības nozarē, mēs aicinām jūs apmeklēt mūsu stendu D01-31 Norges Varemesse, Lillestrøm, Norvēģijā no 18.10 - 21.10.2023! 

Gandrīz septiņdesmit gadu garumā Bygg Reis Deg ir bijusi kā inovāciju un progresa stūrakmens būvniecības jomā Ziemeļvalstīs. Un šogad Eiroplasts ir gatavs pacelt standartu vēl augstāk ar mūsu modernajām ventilācijas risinājumiem. Ar izcilības mantojumu, mūsu produkti ir izstrādāti, lai optimizētu efektivitāti, ilgtspēju un komfortu visos jūsu būvprojektos.

🌬️ Ko sagaidīt pie Eiroplasts stenda: Sagatavojieties izpētīt plašu spektru inovatīvu ventilācijas produktu, kas rūpīgi izstrādāti, lai atbilstu mainīgajiem prasībām būvniecības nozarē. Mūsu ekspertu komanda būs uz vietas, gatavi jūs iepazīstināt ar mūsu izcilo ražoto produktu klāstu, rodot risinājumu jūsu projektu prasībām.

🏆 Kāpēc izvēlēties Eiroplasts:

✅ Augsta kvalitāte: Izjūtiet kvalitātes un snieguma virsotni ar mūsu augstvērtīgajiem ventilācijas produktiem, kas izstrādāti, lai pārsniegtu nozares standartus.

✅ Inovatīvs Dizains: Atklājiet revolucionāras dizaina idejas, kas bez problēmām integrē estētiku un funkcionalitāti, uzlabojot jūsu būvprojektu kopējo pievilcību.

✅ Ilgtspēja sirdī: Pievienojieties mums atbalstot vides draudzīgus risinājumus, jo mūsu ilgtspējīgie ventilācijas risinājumi veicina zaļāku un atbildīgāku nākotni.

✅ Elkspertu atbalsts: Gūstiet labumu no mūsu pieredzes un mūsu ekspertiem, kuri jums var  palīdzēt izvēlēties ideālos risinājumus jūsu vajadzībām.

Nepalaidiet garām iespēju piedalīties šajā izcilajā pasākumā, kur būvniecības pasaules labākie prāti saplūst. Vai jūs esat pieredzējušs profesionālis vai tikai iesākat būvniecības pasauli, Eiroplasts var palīdzēt Jums.

Atzīmējiet kalendāros Bygg Reis Deg 2023 izstādi no 18 līdz 21. oktobrim un neaizmirstiet apmeklēt Eiroplasts stendu D01-31. Kopā veidosim būvniecības nākotni!

Mēs ar nepacietību gaidām jūs tur!

Ar cieņu, Eiroplasts komanda

Atpakaļ