Veiksmīgi ir noslēdzies projekts sadarbībā ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu

30.04.2024

Veiksmīgi ir noslēdzies  projekts sadarbībā ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu, kura ietvaros ir izveidots produkta prototips- rekuperators iekštelpu gaisa kvalitātes un sabiedrības veselības uzlabošanai.

Strādājam kopā zaļai, konkurētspējīgai un iekļaujošai Eiropai

Ir noslēdzies projekta “SIA “Eiroplasts” jauna rekuperatora prototipa izstrāde” realizācija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru neliela apjoma grantu shēmas “Dzīves kvalitāti atbalstošu tehnoloģiju izstrāde” ietvaros.

Projekta termiņš ir no 2022.gada 1.maija līdz 2024.gada 30.aprīlim

Projekta kopējās izmaksas 186 540,00 EUR, atbalsta finansējums 124 488,00 EUR

 

Veiksmīgi ir noslēdzies  projekts sadarbībā ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu, kura ietvaros ir izveidots produkta prototips- rekuperators iekštelpu gaisa kvalitātes un sabiedrības veselības uzlabošanai. Produkts ir inovatīvs un videi draudzīgs, jo darbojas no saules paneļa enerģijas. Tas monitorē mitrumu un CO2 piesātinājumu telpā, noregulējot šos rādītājus normā ar autonomas darbības palīdzību. Kā arī viena no lielākajām šī produkta priekšrocībām ir tā, ka tas ir uzstādāms gandrīz jebkurā ēkā, jo darbojas no pilnīgi autonoma enerģijas avota. Rekuperatoram ir bezvadu kontrole, kā arī tas veic gaisa apmaiņas funkciju ar siltuma atgūšanu. Projekts ir bijis veiksmīgs un produkta prototipam ir liels tirgus potenciāls.

 

31.10.2023.

Projektā veiktas vairākas darbības: algoritma izstrāde un implementēšana izstrādes rīkā, kā arī izstrādes rīka pabeigšana un APP prototipa izstrāde. Šīs darbības veiktas projekta aktivitātes “Vadības plates izstrāde un projektēšana” ietvaros. Tāpat paralēli tiek veikta produkta testēšana un citas darbības projektā iesaistīto darbinieku vadībā.

30.04.2023.

Projektā ir noslēgusies cenu aptauja par rekuperatora vadības plates izstrādi, kā arī paralēli notiek produkta testēšana.

31.10.2022.

Notika aktīva projekta virzība potenciālo sadarbības partneru meklēšanā, cenu aptauju veikšanā un citos projekta procesos, kuros ir iesaistīta visa projekta komanda.

 


 

 Tiek realizēts sadarbībā ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu

www.eeagrants.lv     www.norwaygrants.lv

 

Atpakaļ