Ventilācijas komplekts SPKT – risinājums silta gaisa pārvietošanai!

09.11.2022

Brīdī kad apsilde ir tikai vienā telpā, bet blakus telpa ir bez apsildes elementa, tad šajā gadījumā lieti noderēs Europlast ražotais ventilācijas komplekts SPKT.

Starptelpu ventilācijas komplekts paredzēts  pareizas gaisa apmaiņas organizēšanai telpās, tai skaitā siltā gaisa masu pārvietošanai no vienas telpas uz otru. Šo komplektu bieži izmanto dzīvokļos, pirtīs, privātmājās un pat arī birojos.

Iekārtu darbina elektromotors uz lodīšu gultņiem, kas nodrošina iekārtas stabilu darbību un ilgu kalpošanas laiku. Darba elementi ir ievietoti korpusā, kas izgatavots no augstas kvalitātes ABS plastmasas. Pateicoties jaudīgam un vienlaicīgi ekonomiskam ventilatoram, ierīce nodrošina piespiedu gaisa plūsmu telpā. Iebūvētais pretvārsts nodrošina gaisa padevi vienā virzienā, tā lai brīdī kas iekārta ir izslēgta gaisa plūsma starp telpām nenotiktu.  Iekārtas kontroli nodrošina termostats un pateicoties tam brīdī kad temperatūra telpā ar siltuma avotu ir jāpazemina, termostats ieslēdz ventilatoru, kas lieko siltumu novirza uz otru telpu. Kad telpā tiek sasniegta uzstādītā temperatūra, ventilators izslēdzas. Tātad jūs regulējat temperatūru dzīvoklī bez liekiem siltuma zudumiem. Lai uzzinātu vairāk par Europlast ražoto SPKT komplektu spiediet šeit.

Atpakaļ